K o n t a k t u p p g i f t e r

Synnöve Solbakk Karlsson
Glassgränd 66
90624 Umeå
073-5449196 eller 073-5238842
ragacoon@kylen.nu
 

S*Ragacoon's är liten uppfödning av  Ragdoll i Umeå.

Jag lägger mycket stor tyngd på kvalitet, temperament, sundhet och friska katter.

Är mycket noggrann i mitt avelsarbete och gör de tester på bla hjärta och njurar för att veta att det är sunda linjer jag använder. Mina katter är mitt allt och jag gör allt för att de ska ha det så bra som möjligt.

Katterna är familjemedlemmar och dom lever tillsammans med mig och min make Sigge i vår lägenhet. Dom har egen kattgård där  dom kan gå ut och in så mycket dom vill. Känns jättebra att kunna ge dem det!

Jag har gått Björkstakattens grundläggande kurs i kattuppfödning våren 2004 och lärde mig en massa nyttigt där. Väldigt intressant. Läser mycket böcker och håller mig insatt i aktuella ämnen.

Du som kattungeköpare ska framför allt ge katten ett kärleksfullt liv, med allt vad det innebär. En katt behöver mycket omsorg, sällskap och lekstunder för att må bra. Det är alltid ett plus om du är utställningsintresserad men ett kärleksfullt hem är som sagt det viktigaste för mig. Jag håller alltid god kontakt med mina köpare och de ska veta att de alltid kan kontakta mig med minsta lilla fråga! Inga frågor är dumma frågor!


Mail är en bra första kontakt men jag säljer
inga bebisar enbart över internet.

Hör gärna av dig om du är nyfiken på RagaCoon.

Mvh  Synnöve

 

En kattunge från RagaCoon är

:: Fullt vaccinerad
:: Avmaskad
:: Försäkrad i Agria
:: Besiktigad m. intyg
:: Id-märkt med chip
:: Stamtavla medföljer
:: Köpeavtal enligt Sverak
:: Uppväxt med mycket kärlek och värme

... och otroligt söt!!